#slowmorning - Kesälomalukemista


Kesäloma! Se on vihdoin täällä!

Edessä on kaksi viikkoa aikataulutonta arkea, sillä ei tämä meidän elämämme lomallakaan muuksi muutu. Mies ei pidä lomaa ollenkaan, mutta on luvannut irrottautua tontilta yhden Särkänniemi - reissun verran ja se riittää meille.

Parasta lomassa onkin suunnittelemattomuus ja spontaanisuus. Rauhalliset aamut, univelkojen tasaaminen, kotona sohvalla hyggeily ja kirjojen lukeminen - yksi mun ehdottomista lemppareista, joka on viime kuukausina jäänyt aivan liian vähälle.

Jotkut jo saattavatkin tietää, että pidän psykologisista trillereistä ja S.K. Tremayne on pitänyt omalla listallani kärkisijaa jo usemamman vuoden ajan. Jäin koukkuun kyseisen kirjailijan kirjoihin Jääkaksoset kirjan jälkeen ja se oli menoa se. Jokaisessa tarinassa on paljon samaa, ikään kuin vähän toistaisivat toisiaan, mutta eivät sitten kuitenkaan. Tarinoissa on mukaansatempaava juoni ja kirjaa ei millään malttaisi jättää kesken.

S.K. Tremayne on siis suositukseni jokaiselle, joka vähänkään tykkää sydämentykytyksistä, kylmistä väreistä ja hyytävistä juonenkäänteistä.

Kommentit

Suositut tekstit