#slowmorning - Parasta vapaassa sunnuntaissa


Huomenta, tai kiitos kellojen siirtämisen on jo puolipäivä.

Ulkona sataa käsittämättömän suuria lumihiutaleita, ne näyttävät aivan höyheniltä kun nopeasti vilkaisee keittiön ikkunasta ulos. Monet ovat ehtineet jo sosiaalisessa mediassa päivittelemään yllättävää lumisadetta, mutten itse jaksa valittaa. Ainahan näitä tällaisia takapakkeja tulee keväisin, kestävät päivän korkeintaan kaksi ja kolmantena jo aurinko paistaa kauniisti, ilma on mukavan lämmin eikä lumesta ole tietoakaan.

Nämä vapaat viikonloput ovat itselleni harvinaista herkkua ja parasta näissä sunnuntaissa on kiireettömyys. Yleensä luen silloin aina viikolla tulleen Me Naiset - lehden ja juon rauhassa aamukahvini. Pieni juttu, joka kuitenkin luo pohjan koko päivälle. Koulujuttujakin olisi joita tehdä, mutten jaksa enkä halua ottaa stressiä. Alkuviikosta pieleen menneet lääkelaskut valtasivat mieleni ahdistuksella sekä suurella ryppäällä negatiivista energiaa, etten halua samaa mielentilaa enää itselleni. 

Nyt käytän lumisateen hyödykseni, pesen pyykkiä ja järjestelen vielä paikkoja. Pakkaan päiväkoti ja eskarireput valmiiksi sekä mietin mitä hyvää tekisin iltapäiväkahvin kaveriksi. Hernekeittokin on porissut hellalla jo hyvän tovin, kohta siis vatsat täyteen sitä.

Rauhallista sunnuntaita, just sulle. 

Kommentit

Suositut tekstit