#slowmorning - Kevät ei ole enää kaukana


Ensimmäinen postaukseni uusvanhana Maitokahvimedialaisena on nyt tässä! Tuntuu aika jännittävältä ja en tiedä johtuuko odottavainen kutkuttava fiilikseni auringosta ja keväästä, mutta juuri nyt tuntuu hyvältä olla tässä missä olen. Kirjoittamassa tätä teille. Katsotaan yhdessä mihin tämä matka vie ja mitä kaikkea tuleva vuosi kietoo syliinsä. Tervetuloa siis kaikki vanhat ja uudet lukijat, olette enemmän kuin tervetulleita.

Voiko muuten olla liian aikaista puhua keväästä näin helmikuun 17. päivänä?

Tällä viikolla on ollut päiviä kun olemme saaneet nauttia tuosta ihanasta auringosta ja nyt viikonloppuna lämpötilakin on ollut enemmän plussan puolella. Puissa laulaa lintuja, joita ei hetki sitten voinut vielä kuvitella kuulevansa, muuten niin kovin jäinen ja liukas kotitiemme on joistain kohdista jo paljastanut hiekkatien ja kaivoin eilen muuttolaatikoista esille keväisempiä vaatteita, kuten rikkinäiset farkut ja kevyempiä paitoja.

Aurinko paistoi olohuoneeseemme jopa niin kirkkaana, että sen säteet suorastaan pakottivat tarttumaan pölyrättiin. Vanha kaappivanhuksemme, piano ja kirjahylly näyttivät kaikki erilaisilta, kun harmaa pölykerros antoi tilaa puhtaudelle. Koska asumme väliaikaisesti tässä rintamamiestalossa, olen tehnyt luonnollisesti sen päätöksen etten sisusta täällä sen enempää, mitä olemme jo nyt tehneet - tai jos tavaroiden sisään kantamista voi nyt sisustamiseksi edes kutsua - mutta tänään tuli ensimmäistä kertaa sellainen tunne, että kunpa jo pääsisin sisustamaan tuota meidän uutta kotia tai edes tätä väliaikaista vähän. En yksinkertaisesti malta odottaa miltä olohuoneemme näyttää kevätauringossa, sillä se näyttää jo nyt täysin keskeneräisenä todella upealta!

Sen lisäksi, että olo on jo kovin keväinen on meillä lasten kanssa neljän päivänä vapaat. Olen tehnyt kuusi viikonloppua putkeen töitä ja viikolla työn lisäksi käynyt kahtena päivänä koulussa. Koulu - ja työpäivien välissä on ollut vain yksi vapaapäivä, joka ei ole millään riittänyt töistä palautumiseen ja ennen näiden vapaiden alkua myönnän, että olin todella väsynyt. Nyt onneksi lomailemme ja tarkoituksena on tehdä akkujen lataamisen lisäksi myös jotain, joka tekee näistä päivistä loman.

Siispä me nyt suuntamme tekemään sitä jotain.Kunhan olen ensin juonut tämän aamukahvini.

Ihanaa päivää, just sulle ja ihan jokaiselle. Tee jotain sellaista mistä nautit, mistä saat energiaa ja mikä tekee onnelliseksi. Olet sitten töissä tai vapaalla, ihan missä vaan.

Kuullaan taas!


Kommentit

  1. Aina yhtä ihana lukea sinun postauksia. Jotenkin niissä on, niin jotain aitoa ja sellaista, mistä saa itse hyvin kiinni. Aina positiivinen pohjavire. Kiitos.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit