#slowmorning - Ensimmäinen adventti
 
Tänään vietetään ensimmäistä adventtia ja olen kaivanut kaapista esille numeroidut peltiset tuikkukipot. Tavallisen adventtikynttilän sijaan, nämä ovat jollain tavalla hauskemmat ja monipuolisemmat sekä näyttävät vielä kivoilta.

Mitään sen erikoisempaa meidän ensimmäisen adventin viettoon ei kuulu. Lapset ovat vielä hoidossa isovanhemmillaan, sillä me olimme eilen miehen kanssa juhlimassa ystävien kesken tupareita ja pikkujouluja. Tuntui todella hyvältä punata huulet punaisella ja laittaa ylleen jotain kaunista, niiden ainaisten kotivaatteiden sijaan. Ilta oli hauska ja venyi pitkäksi, joten ei mikään ihme että nyt hieman silmäluomia painaa. Mutta kyllä tämän väsymyksen kestää, eilinen oli täysin sen arvoinen.

Ennen iltaa vietimme kuitenkin poikamme syntymäpäiväjuhlat, joita piti viettää jo viikko sitten, mutta pojan sairastuessa enterorokkoon, piti juhlia siirtää viikolla eteenpäin. Nyt kaikkien onneksi kukaan ei sairastunut ja kaikki vieraat pääsivät paikalle. Meidän kolmiossa kävi neljän tunnin ajan aika päätön kuhina ja meteli. Kaikki tarjottavat menivät ja maistuivat hyviltä ja oli ihanaa nähdä mammoja, pappoja, isomummeja ja serkkuja. Poika sai lahjaksi niin paljon legoja, että mietin kuumeisesti mitä se joulupukki enää voi keksiä viisivuotiaalle pojalle? Ainakin on paljon tekemistä sellaisille päiville kun ulos ei huvita mennä kylmään tihkusateeseen. Onneksi.

Tänään tekee mieli löhötä vain sohvalla ja mennä ruoanlaiton kanssa sieltä mistä aita on matalin. Kenties pizza voisi olla hyvä vaihtoehto?

Ihanaa ensimmäistä adventtia teille kaikille. <3

Psst. Maitokahvimedian adventtikalenterin ensimmäinen luukku on nyt avattu ja sieltä paljastui kolme jouluista pakettia. Käy äänestämässä suosikkiasi Maitokahvimedian Facebook- sivuilta!

Kommentit

Suositut tekstit