Nimiäisissä

Kirjoitin todella pitkän tekstin muuttamisesta ja siitä minkälaisia tunteita se itsessäni tällä hetkellä herättää, mutta kun olin aikeissa julkaista tekstin, oli se kadonnut kuin tuhka tuuleen.

En enää saa kadonneista ajatuksistani kiinni ja se harmittaa, joten kerronkin teille vain lyhyesti miten ihana päivä meillä oli eilen, kun vietimme isosiskoni tytön nimiäisiä. Talo oli täynnä porukkaa, lapset viihtyivät paremmin kuin hyvin ja tarjottavat olivat ihan mahtavia. Etenkin suolaiset piirakat, joista mun ( ja kaikkien vieraiden ) suosikiksi osottautui tomaatti mozzarellapiirakka. Mikä siinä onkaan, että suolaisia tarjottavia kuluu aina makeita enemmän?

Juhlissa oli ihanan rento ja vapautunut tunnelma. Isosiskoni mies piti pienen puheen ja kun hän kaikkien yllätykseksi alkoi kyynelehtimään, oli ketjureaktio valmis. :D
Viihdyimme juhlissa reilut neljä tuntia ja kotiin päästyämme myöhään illalla, oli vielä ihanaa käydä saunassa, pestä meikit pois ja pujahtaa lämpimän peiton alle.

Tänään täällä podetaan pojan puolelta korvatulehdusta ja harmitellaan kun ulkona sataa taukoamatta vettä.

Huomenna itselläni alkaa taas uusi työviikko ja töitä olisi enemmän mitä ehdin edes tehdä. Täytyy olla kiitollinen ja olenhan minä. Todella, todella kiitollinen.

Sateista sunnuntaita, puss!

Kommentit

Suositut tekstit