Kulunut vuosi pakettiin: Huhtikuu - Kesäkuu

- Kamalaa, etten löytänyt kuvia tältäkään kuukaudelta! Mitäköhän tässä kuussa mahtoi edes tapahtua, en muista sitäkään!

- Tai muistan sen, että aamut olivat jo paljon valoisempia.

- Olinkohan tässä kuussa moikkaamassa vanhoja kavereita Porissa? Se oli muistaakseni huhtikuun loppupuolella, ehkä. No kuitenkin, meillä oli todella hauskaa, aika meni siivillä ja oli ihana nähdä tyttöjä pitkästä aikaa. Tekisi mieli lähteä nyt syksyllä sinne uudelleen, mutta edessä taitaa olla liian kiireinen ja sekava syksy, etten tiedä miten saisin aikataulut sovitettua tyttöjen kanssa sopiviksi.

- Ööööö. Ihan kamalaa, etten muista oikeasti tästä kuukaudesta mitään! :D

- Samalla linjalla olen mennyt näemmä myös toukokuun. Huh, kylläpä kamera olikin kauan täysin käyttämättömänä! Kokonaiset kolme kuukautta!

- Toukokuusta muistan nyt ainakin sen, että se oli luminen. Muistan miten ajoin yhtenä aamuna töihin ja auton mittari näytti pakkasasteita ja maisema oli todella talvinen.

- Tämä oli viimeinen työkuukauteni ennen neljän viikon kesälomaani ja kun viimeinen työpäivä koitti ennen lomaa, ostin suuren kipollisen karkkia kesälomaterveisillä. Se oli mahtava tunne, kun sai sulkea työpaikan ovet kokonaiseksi kuukaudeksi ja edessä oli pelkkä vapaus! Ihanaa!

- No nyt löytyi kuviakin! Tämä kuukausi oli se kauan odotettu lomakuukauteni joka sai arvosanakseen täyden kympin. Ilmat olivat ihan lämpimät ja jokainen ns.hellepäivä vietettiin lasten kanssa rannalla. Siellä kului helposti aikaa neljästä viiteen tuntiin, kun mukaan otettiin paljon eväitä, hiekkaleluja, juotavaa, äidille luettavaa ja välillä jopa naapurin lapsetkin.

- Kesäkuussa myös mies ehti pitää kaksi viikkoa lomaa ja hänen loman aikana kävimme Puuhamaassa, tekemässä autoreissuja Nauvoon ja Airistolle sekä vietimme myös juhannusta kummitätini mökillä.

- Tällöin myös päätin, että alan kirjoittamaan blogia uudestaan ja olen iloinen, että aloitin. Vaikka aikaa ei niin paljoa arjen hälinässä olekkaan, on tämä silti niin mukavaa ja niin kovin terapeuttistakin. MeNaiset on ollut kiva sivusto kirjoittaa!

- Tämä kuukausi on tärkeä myös siksi, että monet ummessa olleet ikkunat ja lukitut ovet avautuivat ja tein sisälläni myllänneelle kriisille pisteen.

- Tässä kuussa vietimme myös Frozen - synttäreitä ja määrätietoinen tyttömme täytti kolme vuotta.

- Mahtui tähän kuukauteen myös surua hautajaisten muodossa, mutta alkuvuoden tapahtumien jälkeen sitä suhtautui suru-uutisiin jo suurella ymmärryksellä.

Vuosikatsauksen tammikuu-maaliskuu pääset lukemaan täältä

Kommentit

Suositut tekstit