Lempparijuttuja iholle

En ole mikään kosmetiikan suurkuluttaja. Ajattelen jopa ehkä niin, että mitä vähemmän kasvoilleen laittaa ylimääräisiä juttuja, sen parempana se voi. Sekä siihen, että ihon hyvinvointi kumpuaa sisältäpäin. Puhdas ruoka, riittävä vedenjuonti ja raikas ilma tekee hyvää tietenkin ulkoisesti, mutta myös sisäisesti. Olen käynyt oman ihoni hyvinvoinnin kanssa todella kivisen tien, mutta siitä voin kertoa teille joskus paremmin omassa postauksessaan.

Mutta, jotain mäkin sentään käytän ja nyt haluan esitellä teille omat lempparini. Ne joita käytän joka päivä ja joihin olen niin kovin tykästynyt.

L300 Ultra Sensitive Foaming Cleanser 

Olen ollut jo pidemmän aikaa tietoinen L300- sarjan paljon kehutuista tuotteista, mutten vain koskaan ole saanut aikaiseksi testattua niitä. Yksi syy oli niinkin naurettava, että luulin tuotteiden olevan todella kalliita ja siksi en edes ottanut selvää niistä sen enempää. Kesällä kuitenkin luin näistä tuotteista vielä enemmän ja kun kävin ihoni kunnon kanssa kamalaa taistelua päätin, että nyt ainakin edes käyn silmäilemässä tuotteita. Olin kiinnostunut etenkin tästä Ultra Sensitive sarjasta ja suureksi iloksi huomasin, että näiden tuotteiden hinnat eivät todellakaan päätä huimanneet! Tämän puhistusvaahdon hinta on reilu 6 euroa puteli ja on kestänyt mullä käytössä reilu kolme kuukautta. Ostin puhdisusvaahdon testiin ja parin käyttökerran jälkeen tykästyin siihen heti. Se puhdistaa meikit hyvin iholta ja jättää kasvojen ihon kevyen tuntuiseksi ja ihanan kuulaaksi. Tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä ja on myös hajusteeton.

 L300 Ultra Sensitive Rich Face Cream


En niinkään rasvaile ihoani kesäisin, vaikka ihoni onkin kuiva. Mitä lähemmäs menemme syksyä ja talven kylmiä viimoja, sitä enemmän huomaan myös ihoni tarvitsevan kosteutusta. Monia rasvoja kokeilleena olen todennut iholleni parhaaksi tämän Ultra Sensitive sarjan kasvovoiteen. Se on hellävarainen ja sopii hyvin kuivalle, herkälle ja ärtyvälle iholle. Tämä kosteuttaa kasvot todella hyvin, eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Voide sisältää E-vitamiinia, kauraöljyä eikä myöskään sisällä ylimääräisiä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

 Mádara Nokkonen Daily Defence


Tämä on tuote, mistä pidän todella paljon! Nokkossuihke! Ihan huippu! Tuoksuu ihanalta ja vähän kuin taikoisi kasvoista jotenkin freesimmät. Suihkutan tätä joko kasvojenpesun jälkeen tai sitten ihan muuten vaan pitkin päivää, kun kaipaan nimenomaan kasvoille pientä freesausta. Tämä kosteuttaa myös hyvin ja auttaa erilaisissa ihoärsykkeissä. Tätä voi suihkuttaa oikeastaan ihan mihin vaan - käsille, kaulalle, jaloille. Ja sopii koko perheelle. Tätä voi myös sekoittaa vähän oman kasvovoiteen sekaan, jos haluaa saada lisää kosteutta ja suojaa.

 Suolasaippua


Joko Flow kosmetiikan tai Nurme:n suolasaippua - ne ovat ehdottomasti ( mun mielestä ) markkinoiden parhaat suolasaippuat. Kuulin ensimmäisen kerran suolasaippuasta reilu vuosi sitten ja olen siitä lähtien käyttänyt sitä päivittäin. Vaikka pesen kasvoni jo L300 - sarjan puhdistusvaahdolla, pesen ne vielä kevyesti sen jälkeen suolasaippualla. Tai joskus vain suolasaippualla. Omassa käytössäni olen huomannut, että suolasaippua kuivattaa iholla olevia näppylöitä ja tehoaa älyttömän hyvin myös muihin ihon epäpuhtauksiin. Pesen itseasiassa myös koko vartaloni suolasaippualla, enkä vaihtaisi sitä enää mihinkään muuhun. Olen ihan hukassa jos huomaan, että suolasaippua on loppu enkä ole muistanut ostaa lisää!

 Organic Shop Organic lychee & 5 oils Body Cream


Myös Organic Shopin tuotteet ovat hyviä ja hintalaatusuhde peukun arvoinen. Tykkään etenkin tästä vartalovoiteesta. Se tuoksuu niin hyvältä ja tekee ihosta ihanan pehmeän.

Samoja lemppareita?

Kommentit

Suositut tekstit